Gratis BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren

De BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren wordt gratis verstrekt aan bezoekers van de Archidat & Bouwformatie stand tijdens Building Holland 2012.
 
Archidat heeft in samenwerking met 21 producenten en leveranciers een handboek met renovatiedetails ontwikkeld. Deze bevat meer dan 140 unieke bouw- en referentiedetails van hoogwaardige bouw- en renovatieproducten.
 
Het renoveren van bestaande woningen krijgt steeds meer aandacht. Een goed ontwerp en voorbereiding zijn van essentieel belang voor het eindresultaat. De details zijn ontwikkeld door Archidat in samenwerking met de betreffende toeleveranciers en gaan in op alle belangrijke Nederlandse bouwperiodes, te weten: vooroorlogs, vroeg-naoorlogs, woningnood en energiecrisis.
 
De 140 bouwdetails die in het handboek zijn opgenomen voldoen stuk voor stuk aan de actuele inzichten op het gebied van duurzaam en energiezuinig renoveren. Speciale aandacht hierbij gaat uit naar hoogwaardige isolatie van de buitenschil, koudebrugonderbrekingen en luchtdichte aansluitingen. Het handboek is opgesteld voor beleidsmedewerkers van wooncorporaties, architect, ingenieur, adviseur en aannemer.
 
Tijdens Building Holland die gehouden wordt van 17 t/m 19 april 2012 in Amsterdam RAI is de BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren ter waarde van €199 gratis verkrijgbaar.
 
Belangstellenden kunnen zich registreren via deze link

 

© Iliadis&Co 2012, op dit artikel rust copyright.

Follow US on

 

© Iliadis & Co. B.V. is statutair gevestigd te Nijmegen. Handelsregister K. v. K. Arnhem, nr 50225286.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s