iliadis | Running 2.9 km @ Siebengewald, Netherlands | Map My Tracks

Het hardlopen ging goed en ben een beetje aan het experimenteren met ‘Map My Tracks’. Een ‘App’ voor de iPhone die via GPS precies ziet waar je bent en hoe snel je het allemaal doet. Het mooie is dat het niet alleen voor het hardlopen is bedoelt, maar voor alle activiteiten die men in kaart wil brengen zoals wandelen, fietsen of autorijden (en natuurlijk veel meer).

Zover zijn we nog tevreden aangezien we geen dure sensor hoeven aan te schaffen, wat wel kan natuurlijk zoals een hartsensor en noem maar op.

Als je op ‘START’ drukt in het proggie, Twittert ie gelijk na wat instellingen dit:

En natuurlijk als je op ‘STOP’ drukt idem dito. Met de geregistreerde gegevens gelijk digitaal vastgelegd voor je ‘Map My Tracks’ kaart, die je terug kunt vinden in je profiel.

Het in kaart brengen en terug kijken gebeurt op diverse manieren. Zo kun je een overzicht in kaart brengen met afstand, tijd en gemiddelde waardes die uit te klappen zijn met allemaal mooie grafiekjes en tekeningen. Als voorbeeld kun je HIER zien hoe gelikt dat eruit ziet. Het grappige is dat je jezelf gewoon in een filmpie zit hardlopen. Wij moeten er even bij lachen de eerste keer.

Dan is er nog de mogelijkheid om in een volledig beeld het filmpie terug te zien en dan valt hier de mond wel even open dat deze ‘App’ wel heel erg goed is en vooral gebruiksvriendelijk. Kijk zelf HIER maar of je net zo onder de indruk kan zijn als wij dat zijn.

Aangezien je op je iPhonie gelijk alle data om handen heb kan je van blijdschap gelijk deze data delen zoals …

En eventueel na afloop een foto van blijdschap maken voor later zoals …

2de x is gelukt en voldaan. De longen zijn goed en sterk genoeg.

Een ‘App’ die de € 0,79 eurocent meer dan waard is en zeker een aanrader voor iedereen. Wij kunnen nu niet meer zonder en kijken nu al uit naar de volgende keer of we vooral de tijd kunnen versnellen om daarna de afstand te vergroten. Nu gaan we straks de autoritten vastleggen en natuurlijk veel meer, let maar op.

Bron: iliadis via mapmytracks.com
 

© Iliadis&Co 2012, op dit artikel rust copyright.

Follow US on

 

© Iliadis & Co. B.V. is statutair gevestigd te Nijmegen. Handelsregister K. v. K. Arnhem, nr 50225286.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s